Scroll

Referenties

Gemiddelde score vanGemiddelde score4.84 van in totaal aantal ingestuurde58beoordelingen

Tom & Rinie
Particulier
23 februari 2023

Een verbouwing is altijd spannend. Maar de mensen van Groeneveld brachten naast rust en zekerheid ook een strakke planning, vakmanschap en vriendelijke hulp. Een échte aanrader!

Mariella Engels
Modest
8 december 2022

Aardige monteurs en snelle en vakkundige montage. Ik vond het niet goedkoop 2300 euro en had daarom wel verwacht dat alle stickers en plakkers wel verwijderd zouden zijn. Dit was helaas niet zo. Dit zou wat mij betreft beter kunnen.

Tom Lebrechthausen
Total Home Concept
24 november 2022

Blij met de keuken en met het werk van Montagebedrijf Groeneveld.

De keuken is gekocht bij Total Home Concept. Zij hebben het montage- bedrijf ingehuurd. Zij hebben alles gedaan. De demontage van de oude keuken, het verleggen van leidingen en het plaatsen van de nieuwe keuken. Echte vakmensen die netjes werken. Top

Loos
31 oktober 2022

Onze keuken is in een dag naar volle tevredenheid geplaatst. Er wordt netjes gewerkt en de monteurs zijn erg vriendelijk. Bij levering bleek een kastje beschadigd, dit werd netjes besproken en hiervoor werd een goede oplossing geboden. Wij zijn erg blij met de keuken.

Lucy
Particulier
31 oktober 2022

Onze keuken is gekocht bij total home in Lelystad. De demontage van onze oude keuken, het afvoeren ervan, het verleggen van leidingen en het plaatsen van de nieuwe keuken is door Jeroen en zijn helpers gedaan.
Ook wij zijn tot de conclusie gekomen dat echte vakmensen nog bestaan. Wat een prima werk hebben zij tot nu toe geleverd. Er zijn nog wat restpuntjes die in overleg opgelost gaan worden. Toplui.

Rob & Yvonne Janssen
Eigen Huis Keukens
28 september 2022

De keuken is gekocht bij Eigen Huis Keukens te Amersfoort en naar volle tevredenheid in één dag geplaatst door Montagebedrijf Groeneveld uit Ede. Keurige vakbekwame monteurs die efficiënt en rustig doorwerkte, en ruimte was voor overleg over de wensen.

wijs
particulier
22 september 2022

Erg te vrede over de keuken. Alleen 3 onderdelen zijn niet meegeleverd. De een heer van de montage was erg gehumeurd en ongeduldig. Durfde bijna niets te vragen ivm zijn reactie daarop. De andere monteur was daardoor een beetje stil en afwezig.

Hans & Heleen
Montagebedrijf Groeneveld
15 september 2022

Met dank aan monteur Jeroen, is onze keuken in 1 dag geplaatst. Een vakman die meedenkt en heel netjes werkt.

Hans & Manuela
Total Home Concept
1 september 2022

Onze keuken is keurig geplaats. Het is mooi geworden. Het montage team vriendelijk en vakmensen.

Stef
Modest
9 juli 2022

Onze keuken is keurig geplaatst en wij zijn er zeer tevreden mee. Het is erg mooi geworden. Monteurs hebben stevig doorgewerkt waardoor de gehele montage in een dag is afgerond. Kleine beschadiging aan een van de panelen is keurig gemeld en wordt netjes verholpen.

Johan en Bep Brouwer
Benevento bv
8 juli 2022

Onze Siemens keuken is naar volle tevredenheid geplaatst door mbgmontage. Vriendelijke monteurs die kennis van zaken hebben en na plaatsing de tijd nemen voor een goede instructie.
Dit soort vakmensen aan het werk zien is verfrissend en leerzaam. Het resultaat mag gezien worden.
Met vriendelijke groet,
Johan en Bep Brouwer

H. Timmer
27 juni 2022

onze keuken is gezellig, in overleg met elkaar en vakkundig geïnstalleerd. Een keuken van Modest die al langer dan een jaar was opgeslagen. Was niets van te merken bij de installatie. Slechts kleine transportschade die is gemeld. Een gezellig en vakkundig team die onze fout koud en warm water omgedraaid op een nette manier heeft verholpen. Wel gemeld maar niet gezeurd. Gewoon verholpen zonder vertraging of extra kosten. Evenzo ten aanzien van de syphon waaraan zij zelf hun voorkeur geven. Ben tevreden.

Peter laurant
8 juni 2022

Prima montage alles geworden als wilden. Ziet er ook goed uit

Richard
19 april 2022

Op 4 april 2022 is onze via Total Home Concept gekochte keuken in een dag vakkundig geplaatst door 2 monteurs van Groeneveld (dhr Groeneveld sr. en Marwan). Een apparaat wordt nog nageleverd (ivm chipproblemen leverancier), een verkeerd geleverde plank is opnieuw besteld, en een paar kitnaden moeten nog worden aangebracht. We hebben er echter alle vertrouwen in dat dit ook allemaal naar volle tevredenheid door Groeneveld montage zal worden afgehandeld.

Mischa uit Almere
17 februari 2022

Onze keuken aangeschaft via Total Home Concept.

Jeroen is 3 keer geweest, inmeten, leidingwerk verleggen en keuken plaatsen.

Betrouwbare partner waar de communicatie soepel en correct verloopt, ook via kantoor, Debbie stuur keurig informatie over de afspraken en aanwezigheid.

Vooraf duidelijke prijsopgave en uitvoering.

Kortom een aanbeveling waard!

Cristian van der Steen
2 februari 2022

Onze keuken is in één dag heel netjes in elkaar gezet. Erg vriendelijke monteurs en echte vakmannen.

wim en Cora Lelystad
3 januari 2022

Op 1 december 2020 is mijn nieuwe keuken geplaatst door Jeroen en Marwan.
Petje af voor de 2 monteurs. Er was een foute hoekstuk door de keuken leverancier geleverd en Jeroen heeft dit op een goede wijze opgelost. Daarvoor is de gehele beneden verdieping. de wanden en plafond gestukt door Rivano en zijn mannen. Zeer beleefde groep mensen, gedreven en hebben netjes werk afgeleverd.
Het contact met het bedrijf loopt via Debbie, die een spin in het web bij de familie is.
Er zijn enkele punten van aandacht maar dat is bij elke verbouwing en plaatsing van de keuken. Het positieve contact dat ik met iedereen mocht hebben geeft mij zeer veel vertrouwen dat deze in de toekomst keurig worden opgelost.
Na de plaatsing van de keuken zijn alle wanden en plafond gespoten door Rivano.

Ik kan u dit bedrijf van harte aanbevelen.

Bobby Rond
Montagebedrijf Groeneveld
21 november 2021

Binnen een dag was de hele keuken geplaatst! Snel en effectief gewerkt.

Bij het plaatsen van het aanrechtblad hebben ze een enkel krasje op het stucwerk achtergelaten. Daarbij hadden ze de afvoerslang van de vaatwasser te strak aangedraaid, waardoor het water in m’n vaatwasser bleef staan.

Heb één berichtje gestuurd en een dag later was het helemaal opgelost.

Kortom, erg tevreden over de montage van de keuken.

Peter te Mebel
3 november 2021

Afgelopen week is onze keuken door Jeroen, zijn collega en later ook zijn vader keurig geplaatst. Vanaf offerte, voorwerk en plaatsing duidelijke uitleg en overleg. Ook de kleine beschadiging die was ontstaan bij plaatsing afzuiger werd eerlijk aangeven en heel netjes weggewerkt. Vakmensen ze zijn ernog!

Pattipeilohy
23 oktober 2021

Jeroen en Hans hebben onlangs bij ons de nieuwe keuken geplaatst. Zeer vakkundig en met veel rust hebben ze de werkzaamheden uitgevoerd, doorgewerkt tot het af was (19.00).

Anjo Potma
particulier
1 september 2021

Correct op tijd en keurig en rustig gewerkt.Goede uitleg gebruik. Heel tevreden.

De Vries
29 augustus 2021

Keuken is vakkundig geïnstalleerd door Frans en collega. In 1 dag, conform planning. Veel kennis van het monteren en plaatsen apparatuur. Keurig gewerkt. Heel tevreden.

Ria Voeten
26 juli 2021

Jeroen en Hans hebben zorgvuldig en vakkundig gewerkt. Er werd niet op de klok gekeken of het einde werktijd was. De keuken moest af, dan pas was het werk klaar.
Prettige mensen im in huis te hebben. Jetoen gaf ook een goede uitleg over het gebruik van de apparatuur.

Stephan van Velden
Particulier
2 juni 2021

Goed geplaatst en communicatie zeer goed.

J. van Asselt
nvt
7 mei 2021

Voorbereiding van gas/water/electra door Jeroen en collega, is vakkundig en netjes uitgevoerd. Ook het stucwerk van koof en wand zeer netjes. Installatie van de keuken was iets minder, diverse (kleine) dingen die voor ons gevoel kwamen door wat tegenslag en daardoor tijdsdruk van de vrijdagmiddag. Na mail en telefoontje op zaterdag stond dezelfde monteur maandag weer op de stoep om eea te verhelpen, top!
Door de initiële lichte teleurstelling en frustratie niet de volle 5 sterren, die ze zonder deze (schoonheids-)foutjes zeker verdiend hadden.

Fam Feenstra
particulier
4 mei 2021

Prima services en de keuken is netjes en correct afgeleverd. Was een schade aan een deur en deze wordt vervangen, is door het bedrijf zelf aangegeven. Klasse gedaan.

Fam Scherrenberg
particulier
7 april 2021

Echt top, kan niet anders zeggen. Ze werkten tot ver na de avondklok door om alles af te hebben, we hadden een nogal complexe keuken besteld. Zeer kundig, heel vriendelijk, het was een feestje om deze jongens in huis te hebben.

fam van Veluwen
particulier
24 maart 2021

Uitstekende uitvoering, vriendelijk mensen en vakbekwaam.
Ze staan voor een goed resultaat.

Rieki
Montagebedrijf Groeneveld
18 maart 2021

Onze keuken is in 1 dag geplaatst en de problemen die er bleken te zijn door verkeerd geplaatste stopcontacten door de aannemer, werden snel opgelost door de monteur.

Saar Clevers
particulier
15 maart 2021

Aangezien ik op de site alleen maar 5 sterren zie, vind ik dat mijn minder goede ervaring ook gedeeld mag worden. Zeker vakwerk in het plaatsen en stipt op tijd. Helaas een klein foutje bij het aansluiten van de afwasmachine heeft ervoor gezorgd dat onze nieuwe vloer opnieuw gelegd moet worden, vanwege waterschade. Gelukkig wel meteen actie van de monteur door op zaterdag terug te komen en het te herstellen, rekening van de schade wordt ook betaald. Maar ik wil iedereen er op wijzen, controleer alles goed voordat ze de deur uit zijn, want een klein foutje is zo gemaakt en geeft bij ons helaas grote gevolgen.

J. Mol
Nvt
10 maart 2021

Onze Keukenloods keuken is heel solide en goed geplaatst. De monteur heeft uitgebreid meegedacht in de installatie en plaatsing van buizen onder de gootsteen. Tevens hebben wij goede adviezen gekregen bij kleine projecten die wij bij de keuken nog willen oppakken.

Hartelijk dank!

A.Buenk
Total Home concept
24 februari 2021

Wij zijn zeer tevreden over Jeroen en collega’s. Alles netjes en snel gemonteerd. Betrouwbaar en vriendelijk. Zeker aan te bevelen.

Ronny Besselink
Particulier
24 februari 2021

In 1 dag geplaatst en zeer vakkundig. We zijn er blij mee. Zeer mooi geworden

Herman Heskamp
particulier
16 februari 2021

Beide heren waren op stipt op tijd.
Snelle en professionele montage, met aandacht voor details en afwerking. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Veel kennis en ervaring. Top.

A.van Ewijk
Particulier
16 februari 2021

De keuken in 1dag gemonteerd en vakkundig! Aanpassingen gedaan en advies gegeven waar nodig.Hele fijne mensen. Nogmaals bedankt hoor.

N. Timmermans
Kuechentreff Dieren
3 februari 2021

Goede vakmensen en prettig in de omgang.
Keuken perfect geplaatst

johan schemmekes
particulier
3 februari 2021

Op donderdagochtend was Jeroen met collega keurig op tijd.
alles verliep netjes en vlot. Op mijn vragen aan Jeroen nam deze de tijd om ze uitleggen.
Het elektra/gas en water gedeelte werd zeer vakkundig uitgevoerd.
Donderdagmiddag werd de keuken en apparatuur geleverd, en is men direct begonnen met het plaatsen van de kasten.
Op vrijdag werd de rest geplaatst en aangesloten.
Op mijn verzoek heeft Jeroen ook nog de verlichting in de keuken aangepast en deze netjes afgewerkt met een koof.
Resume,
Ik heb geen klachten, en kan Jeroen zeker aanbevelen.
Jeroen en Marwan hartelijk dank voor alles.

c.bosma
eigenhuis keukens
27 januari 2021

Keuken conform afspraken afgeleverd en geplaatst.
Monteur was zeer professioneel. Zeer tevreden over service toen bleek dat kookplaat stuk was. Binnen 1 week nieuwe geplaatst.

G. Plomp
Grando Keukens
6 januari 2021

Jeroen heeft in 1 dag goed en vakkundig onze keuken geplaatst. We zijn er erg tevreden mee.

Ludo
Total Home Concept
18 december 2020

Voorafgaand aan het plaatsen van mijn keuken, snel en vakkundig het leidingwerk verlegd en de wanden gestuuct. Daarna in één dag mijn nieuwe keuken geplaatst.
Vakkundig en met oog voor detail. Ik had namelijk de beschadiging aan een deurtje niet gezien, maar de monteurs wel!

Maarten
nvt
10 december 2020

Keuken keurig geplaatst. Aardige monteurs. Toen er stroomproblemen waren (wat achteraf niet aan hun lag) kwamen ze meteen op zaterdagochtend om te controleren of het aan hun werk lag

Juliette Lejeune
Keukenloods
10 december 2020

Keuken super netjes geplaatst. Echt maatwerk! De monteur kwam alleen, omdat zijn collega ziek was. Mijn partner heeft hem geholpen waar het kon. Netjes in 1 dag geplaatst en zeer vriendelijk!

Harro Nuninga
.
10 december 2020

Perfecte installatie.

Fam. de Rie
Grando
10 december 2020

Monteur Jeroen heeft onze keuken vakkundig geplaatst, met oog voor afwerking en detail. Daarnaast hebben we hem als heel vriendelijk en meedenkend leren kennen. Wij zijn erg tevreden!

Janneke van Gelderen
Total home concept
9 december 2020

Keuken is in een dag netjes en vakkundig geplaatst. Het ziet er prachtig uit en alles werkt naar behoren. Ik ben er superblij mee en raad iedereen aan om met Groeneveld in zee te gaan voor een zorgeloze montage van je keuken.

Fam. Kreuger
in opdracht van Grando
9 december 2020

De monteur Frans heeft keurig gewerkt, de keuken moest geplaatst worden in een bestaande situatie met de wandtegels. Super gedaan en afgewerkt, klasse Frans

L. van Hooijdonk
particulier
9 december 2020

Keuken door Frans en collega keurig geplaatst in 1 dag. Netjes en vriendelijk. Gewoon als bedrijf een aanrader. Debbie heeft ons een paar keer goed geholpen met verzetten van de datum, alles altijd even vriendelijk.

Fam. Boudount
Total Home Concept
25 november 2020

Onze keuken is in opdracht van Total Home Concept geplaatst door montagebedrijf Groeneveld. Zeer vakbekwame montagebedrijf. Werkt netjes en secuur. Alleen maar lof 👍👍👍😀.

Fam. Lansink
23 oktober 2020

Wij hebben een keuken met uitdagingen. Jeroen en collega hebben deze allemaal tot volle tevredenheid opgelost. Zeer blij met alle communicatie, service, montage en klantgerichtheid. Ik kan Montagebedrijf Groeneveld iedereen aanraden!

Danique van Woerkum
Grando
30 september 2020

Super tevreden! Jeroen heeft veel kennis en plaatst de keuken zeer vakkundig. Hij denkt mee en adviseert waar nodig.

Nathalie
nvt
28 augustus 2020

Alleen maar lof! Binnen komen, bekijken wat je moet doen, planning maken en afstemmen of het klopt en aan het werk. Ze zouden er twee dagen over doen, maar door de inzet van de twee heren van 8 tot 20 uur is het in een dag gelukt! Toppers zijn het, dank daarvoor.

Gijs
Total Home Concept
1 juli 2020

Keuken gekocht bij Total Home Concept en geplaats door Groeneveld. Alles super netjes afgewerkt en puntjes op de i.
Ook alle verpakkingen en rommel mee genomen. Prima bedrijf!

Pieter-Bas van den Heuvel
Pieter-Bas van den Heuvel
23 juni 2020

De voorbereidingen en plaatsen van de keuken zijn door Groeneveld gebeurd en geheel naar tevredenheid. Zeer bekwame nette mensen die zeer goed werk hebben afgeleverd. Heel erg blij mee, heel hartelijk dank!

Almar van Emst
.
13 mei 2020

In 1 dag de keuken netjes geplaatst. Wat volgens de verkoper niet kon is toch gerealiseerd. Super netjes, vakkundig, meedenkend en vriendelijk. Op alles werd het puntje op de i gezet

Saskia van Aalst
Total Home Concept
11 april 2020

Onze nieuwe keuken is door Jeroen zeer vakkundig geplaatst.
Ook het leidingwerk is zeer netjes gedaan.
Problemen werden snel en goed opgelost.
Jeroen werkt netjes en rustig en is zeer vriendelijk.
Niks anders dan lovende woorden. Aanrader.

Jos
Intermat Mijdrecht
10 maart 2020

In korte tijd de keuken geplaatst. Alle details (zoals het sluiten, kitten) gewoon perfect uitgevoerd. Hele duidelijke en goede communicatie vooraf. En de monteurs waren heel vriendelijk, behulpzaam, deden hun ding. Gewoon PRIMA !!

Marja
26 februari 2020

Mijn droomkeuken is geplaatst in één dag, en zo vakkundig en netjes. Alle afval was netjes op een stapel gelegd, toen de monteur wegging was alles netjes. Hij wilde zelfs wat extra dingetjes voor me ophangen in de keuken, terwijl het een hele lange dag was geweest. De communicatie vooraf en op de dag zelf was prettig en efficiënt. Ik heb bewondering voor de vakkundigheid en uitvoering door dit bedrijf.

Ewan Watson
Padel Academy Transition
16 januari 2020

Heel tevreden over de montage. Er klopten een aantal dingen niet bij de levering. Dit heeft de monteur keurig netjes gecommuniceerd. Verder alles netjes afgewerkt en netjes achter gelaten. Heel blij mee.

Uw beoordeling indienen?