Vragen? Neem contact met ons op:
Scroll

Werkzaamheden

Verwijderen en/of afvoeren oude keuken.

Als wij een oude keuken verwijderen en afvoeren, dan bent u er zeker van dat het verwijderen netjes en vakkundig gebeurt en dat de oude keuken in zijn geheel afgevoerd wordt volgens de wettelijke richtlijnen.

 

Het verzorgen van leidingwerk.

Wijkt de indeling van de nieuwe keuken af van de oude, dan zullen er leidingen verlegt moeten worden. Denk hierbij niet alleen aan de waterleiding, maar ook aan elektra, gasleidingen en de afvoer. Voorafgaand aan het plaatsen en monteren van de keuken kunnen wij al deze aanpassingen doen. Dit gebeurt vakkundig, nauwkeurig en met kwalitatief goede materialen.

 

Werkzaamheden aan de meterkast.

Het kan zijn dat er meer apparatuur in de nieuwe keuken komt dan in de oude keuken. Voor sommige apparaten of combinaties van apparaten is het dan nodig een extra groep aan te brengen in de meterkast, zodat de groepen niet overbelast worden. Ook dan kunt u terecht bij Montagebedrijf Groeneveld. Wij zorgen voor het juiste en kwalitatief goede materiaal om een nieuwe groep aan te brengen en zorgen voor een veilige meterkast. In sommige gevallen is de meterkast zo verouderd dat het niet mogelijk of niet veilig is om daar nieuwe groepen bij te maken. In dat geval kunnen wij de hele meterkast vervangen.

 

Het monteren van de keuken.

Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van keukens. Keukens worden geplaatst door een ervaren monteur en meestal wordt deze monteur ondersteund door een assistent-monteur. Hierdoor kunnen we kwaliteit leveren, maar zijn we ook snel en efficiënt.

 

Monteren en aansluiten van apparatuur.

Natuurlijk is een keuken niet af zonder apparatuur. Wij bouwen de apparatuur netjes in en sluiten het naar behoren aan.

 

Stucwerk

Voor stucwerk werken wij samen met een aantal wandafwerkers. 
Wij kunnen het stucwerk dan meenemen in de offerte. Als klant heeft u dan het gemak van één aanspreekpunt en één factuur.